Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

9ο ΚΙΣΑΜΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Το μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρτι στην Δυτική Κρήτη για ακόμη μια χρονιά, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους χιλιάδες επισκέπτες και καρναβαλιστές. Η Κίσαμος για ένατη συνεχή χρονιά διοργανώνει με την βοήθεια των καρναβαλιστών και της φαντασίας ένα μεγάλο πάρτι. Με το σύνθημα “Εσύ θα είσαι με τους καρναβαλιστές ή με τους θεατές;” η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κισάμου καλεί όλους όσους έχουν όρεξη και διάθεση να συμμετέχουν στο 9ο Κισαμίτικο καρναβάλι.
Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να προβληθούν, να διαφημιστούν και να γίνουν χορηγοί αυτής της προσπάθειας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Κ.Ε.ΔΗ.Κ. στα παρακάτω τηλέφωνα ώστε να ενημερωθούν για τα εναλλακτικά πλάνα διαφήμισης και το κόστος αυτών.
Υπεύθυνοι Κ.Ε.ΔΗ.Κ. : Μαρακάκη Βίκυ – Ανδρουλάκης Μανώλης
Τηλ : 2822340222
Fax : 2822083327
Email:koinofelisdkis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: