Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Ένα άλλο θέμα που με προβλημάτισε και σίγουρα θα προβληματίζει και τους επισκέπτες μας είναι οι σβησμένες πινακίδες στα ορεινά του δήμου μας..... και μην μου πείτε πως δεν καταλαβαίνεται, αλλά ειδικά για όσους δεν ξέρουν .... από Ελαφονήσι για Κίσαμο δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από αυτόν που περνά από το Έλος και για Ελαφονήσι δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός αυτός που περνά πάλι από Έλος....  Δεν λέω καλό το Έλος και στάση υπέροχη αλλά μήπως έτσι γινόμαστε λίγο ρατσιστές εναντίων των άλλων χωριών; 
Τα ίδια συνάντησα και πριν κάμποσο καιρό στην Παλαιόχωρα....
Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι όλα μας τα χωριά είναι όμορφα όλα μας τα χωριά είναι ιδιαίτερα...ας σταματήσουμε λοιπόν να τα σαμποτάρουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: