Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Η .... ΛΑΙΚΗ

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να περιμένει άλλο ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, ...οι καταναλωτές, αλλά πολύ περισσότεροι οι δημότες του, θέλουν την δημιουργία λαϊκής αγοράς στην πόλη. Και επειδή ξέρω ότι είναι δύσκολο ακόμα και γι΄αυτόν τον σύλλογο να μαζέψει όλα τα μέλη του, πολύ δε περισσότερο να συμφωνήσουν σε μια τέτοια απόφαση, καλό είναι να ...προχωρήσει!!!
Γιατί να μην γίνεται μια φορά την βδομάδα στην κλειστή πλέον Σκαλίδη (το αποφάσισε και η ποιότητα ζωής του δήμου μας), όταν ανεξέλεγκτα σε κάθε γωνιά της πόλης, οι πλανόδιοι παραγωγοί, ντόπιοι και μη, πουλούν ελεύθερα την πραμάτεια τους!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: