Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Το άκουσα και θέλω κάποιος να με διαψεύσει.....300.000 Ε δίνει γνωστός όμιλος εστίασης τον χρόνο, να αναλάβει τις καντίνες σε Μπάλο και Ελαφονήσι! 300.000 Ε, όχι 30.000Ε....αλλά και 100.000Ε να έδινε πάλι κερδισμένοι θα είμαστε...αφού αποδείχτηκε ότι είμαστε κακοί διαχειριστές με τα 40.000Ε που είχαμε πέρυσι.....

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για σου ρε Γρηγόρη...

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να δίνει αυτά τα λεφτά μπροστά και πόσα πίσω από το τραπέζι?
Μήπως συνειδητά γίνεται αυτή η κακοδιαχείριση για να βρουν το πάτημα να τα δώσουν σε ιδιώτη.
Γιατί ο δήμαρχος τρία χρόνια τώρα φωνάζει ότι έχει πρόταση από τα "Γρηγόρης Μικρογεύματα" , για άλλη μία φορά νομίζει ότι έχει να κάνει με ηλίθιους.
Ο Πλάτανος βοά ότι ο δήμαρχος και ο λογιστής της μονομετοχικής τους κάλεσε εισαγγελέας και είναι έξω με εγγύηση , γιατί?

Ανώνυμος είπε...

Η οικονομική διαχείριση...δεν είναι τίποτα μπροστά στην τρομακτικά μεγάλη οικολογική καταστροφή που συμβαίνει τώρα!! στο Λαφονησι.Απορώ γιατί δεν παρεμβαίνει εισαγγελέας....Το Λαφονησι κινδυνεύει.....sos.....σε λιγα χρόνια αυτος ο μοναδικός μαγευτικός προορισμός δεν θα υπάρχει......sos sos sos !!! !!! !!!
K.Μ.

Ανώνυμος είπε...

sos sos sos aporeis giati den parembainei eisaggeleas? o anwnhmos 2 leei alla...mhpws omws 8a prepei ontws na paremvei o eisaggeleas alla gia ta palaiotera xronia eee????euxaristw !!

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ανώνυμε 4 , που δεν ξέρεις να γράψεις ελληνικά , γιατί προφανώς θες να κρύψεις αυτό που εμείς καταλαβαίνουμε , ο ανώνυμος 2 λέει αυτά που είναι φως φανάρι και ο ανώνυμος 3 βάζει στην σωστή του διάσταση το πρόβλημα του Ελαφονησίου - Μπάλου , το καλύτερο ωεεοοοοο είναι το στίγμα που αφήνεις με την τελευταία σου παράγραφο , ευχαριστώ.