Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ Η ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

"Κακή διαχείριση στην περιοχή του Λαφονησίου σε θέματα περιβάλλοντος, τήρησης των πολεοδομικών και υγειονομικών κανόνων, αλλά και της νομοθεσίας που αφορά την ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων καταλογίζουν στους Δήμους Κισάμου και Καντάνου - Σελίνου οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας και τους κράτους"..................και η απάντηση των Δήμων: 
"Την περίοδο που δραστηριοποιούνταν στην περιοχή ιδιωτικές καντίνες και αναψυκτήρια η κατάσταση ήταν χειρότερη", ενώ αυτό που τονίστηκε πολλές φορές και από τους δύο δημάρχους είναι ότι "καλούμαστε να διαχειριστούμε μία περιοχή με πάνω από 3.000 επισκέπτες καθημερινά και αναγκαζόμαστε αρκετές φορές να υπερβούμε τη νομοθεσία προκειμένου να τους εξυπηρετήσουμε.

Ατυχής η σύγκριση..αλλά δεν πειράζει, τελικά αν φταίνε οι πολλοί επισκέπτες, τότε υπάρχει τρόπος να διορθωθεί η κατάσταση, αλλά όταν έχει 3,5Ε ο φρέντο μάλλον κάτι άλλο φταίει. Φυσικά τελείως ατυχής η δήλωση του δημάρχου Κανδάνου .. "ότι τις παρανομίες τις κάνουμε εξ ανάγκης"..τελείως ατυχής!! Δηλαδή και κάθε επιχειρηματίας εξ ανάγκης θα κάνει τις παρανομίες οπότε δικαιολογείται....Μάλλον δεν κατάλαβαν οτι αυτοί θα πρέπει να είναι οι νόμιμοι και μετά όλοι οι άλλοι!!! 

1 σχόλιο:

giannis είπε...

γιατί πίσω από αυτή την σύσκεψη νομίζω ότι βρίσκεται ο φίλος Μπάμπης ... και πως όλο αυτό το στήσιμο έγινε για τα μάτια του ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.....

το ζήτημα είναι αν θα το βάλει στο αρχείο ο εισαγγελέας ....που το βλέπω χλωμό