Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ...

Νέα δεδομένα υπάρχουν στους θεσμούς των Κυπέλλων, για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής. Συγκεκριμένα οι ομάδες της Γ΄ Εθνικής, δεν θα συμμετάσχουν στο Κύπελλο των ενώσεων τους, αφού η ΕΠΟ, με απόφαση της στο Δ.Σ. της Παρασκευής αποφάσισε την δημιουργία Κυπέλλου Γ΄Εθνικής.
Μάλιστα για τον θεσμό αυτό, υπάρχει ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά δικαιώματα (λόγω της παρουσίας δυνατών ομάδων (όπως η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο Πανσεραικός, ο Ιωνικός, η Προοδευτική κλπ), ενώ σίγουρα θα υπάρξουν και διαγωνισμοί ΠΡΟΠΟ που θα συμπεριληφθούν αγώνες Κυπέλλου της Γ΄ Εθνικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, οι περίπου 96 ομάδες της κατηγορίας θα χωρισθούν γεωγραφικά, ώστε να αποφευχθούν μεγάλες και δαπανηρές μετακινήσεις.
Η ΕΠΟ μέσα σε αυτήν εβδομάδα θα ανακοινώσει στις ΕΠΣ για τις αλλαγές, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η πρώτη φάση του νέου κυπέλλου Γ΄ Εθνικής θα διεξαχθεί στις 15 Σεπτεμβρίου. Ασφαλώς πρόκειται μια εξέλιξη σημαντική, που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρόεδρος Επιτροπής Πρωταθλήματος Δ΄- πλέον Γ΄Εθνικής κ. Μιχάλης Τζανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: