Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

Απολύσεις τουλάχιστον 2.000 υπαλλήλων εντός του 2012, κυρίως, από τις κατηγορίες των ΥΕ και ΔΕ που έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ αλλά και πειθαρχικά ελεγκτέων, καθολική εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου σε ΔΕΚΟ και επιχειρήσεις ΟΤΑ αλλά και «τσεκούρι» στις αντιμισθίες των αιρετών, καθώς και μείον 50% στους μισθούς στελεχών Επιχειρήσεων ΟΤΑ, επιτροπεία στους «κόκκινους» δήμους και απαγόρευση προσλήψεων στους δήμους μέχρι το 2016, πλην των νησιωτικών επιβάλει για το Δημόσιο και την Αυτοδιοίκηση το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2013-2016 (ΜΠΔΣ) που ψηφίσθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες από τη Βουλή.
Όσους απολύσει ο δήμος από ΥΕ μπορεί να τους προσλάβει ο δήμαρχος σαν ειδικούς συμβούλους παλιό το κόλπο και αποτελεσματικό στην ψηφοθηρία...τώρα το πρόβλημα θα είναι στις επιχειρήσεις....του δήμου..που κάποιοι παίρνουν περισσότερα και από τον δήμαρχο!!!
Η κακία κυβέρνηση επιτέλους βλέπει (τρόπος του λέγειν) το ρεζιλίκι μας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: