Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΖΕΙ;

Ο δικτάτορας Στυλιανός Παττακός έγινε χθες 100 ετών. Ο άνθρωπος που έβαλε στο γύψο την Ελλάδα για επτά ολόκληρα χρόνια και ήταν ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της χούντας των Συνταγματαρχών γιορτάζει σήμερα 100 χρόνια ζωής. ..... Κάποιοι στο Καστέλλι θα τον τιμήσουν......όπως και πριν δυο χρόνια με την αφισοκόλληση που έγινε στην πόλη!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο Παττακός δεν έβαλε σε κανένα γύψο την Ελλάδα, αυτό είναι ένα αριστερό παραμύθι όπως είναι και οι Νεκροί του πολυτεχνείου.

Η χούντα δυστυχώς άρχισε το 73.

και σήμερα βλέπουμε τα κατορθώματα της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" και της γενιάς του πολυτεχνείου (της ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ του ΛΑΛΙΩΤΗ και άλλων)

Η μεταπολιτευτική ΧΟΥΝΤΑ πρέπει να πεθάνει.

Η "χούντα" της 21 Απριλίου, ήταν εκατοντάδες φορές πιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ και πιο τίμια από την ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

Σας αρέσει δεν σας αρέσει ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

Υ.Γ.
για τα έργα που έκανε χωρίς δανεικά δεν μιλάμε γιατί αν μιλήσουμε......

Και τέλος η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" μας δεν άνοιξε ΑΚΟΜΗ τον φάκελο της ΚΥΠΡΟΥ για να αποκαλυφθούν οι Προδότες..

Ποιον καλύπτει άραγε; την χούντα;



Ανώνυμος είπε...

[Ο δικτάτορας Στυλιανός Παττακός έγινε χθες 100 ετών]

Έγινε 100 ετών (και εύχομαι να τα χιλιάσει) διότι έτσι το θέλησε ο θεός, η μοίρα, και το Σύμπαν (αν θέλετε)

Να τον αξιώσει να δει τα "επιτεύγματα" αυτών που φώναζαν ( ψωμί - παιδεία - ελευθεριά ) και αντί για αυτά έφεραν ρεμούλες μίζες και πείνα για τις επόμενες γενιές, και παρέδωσαν μια Ελλάδα καταχρεωμένη, υποθηκευμένη, και χωρίς ελπίδα για τους νέους.

Αυτοί οι "επαναστάτες" που φώναζαν ( ψωμί - παιδεία - ελευθεριά ) έκαναν τους Έλληνες να τρώνε από τα σκουπίδια, και να έχουμε 3000 αυτοκτονίες.


Αυτοί οι "επαναστάτες" που φώναζαν ( ψωμί - παιδεία - ελευθεριά )
εξαργύρωσαν τους "Αγώνες για τη δημοκρατία" με βίλες στα βόρια προάστια και σε νησιά, με καταθέσεις στην Ελβετία, ακριβά αμάξια και παχυλούς Μισθούς, σε ένα κράτος άθλιο προτεκτοράτο (όπως το κατάντησαν) και κανείς δεν πήγε στην φυλακή για 38 χρόνια.

αυτοί οι "δημοκράτες" ήταν που κατηγορούσαν τον Παπαδόπουλο και τον Παττακό ότι κατέλυσαν 2-3 άρθρα του συντάγματος, ενώ σήμερα οι ίδιοι το έχουν κάνει κουρελόχαρτο στο σύνολο του.

αυτοί οι "δημοκράτες" ήταν που έκαναν την Ελλάδα απο παραγωγική χώρα, μια χώρα ΠΡΕΖΟΝΙ να ζητάει ΔΟΣΕΙΣ για να επιβιώσει.


τέλος εγώ κατηγορώ την "χούντα" της 21 Απριλίου, για ενα και μόνο λόγο ότι δεν έβαλε όλους τους "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" σε ένα καράβι και να το βουλιάξει στη ΦΑΛΚΟΝΕΡΑ

Αυτό ήταν το λάθος της.