Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ......


Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Μανώλης Γλέζος επισκέφτηκε τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ (Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος) Στυλιανό Στασινόπουλο.
Κατά την επίσκεψή του ο Μανώλης Γλέζος κατήγγειλε ότι, με βάση τα στοιχεία τα οποία κατέθεσε εδώ και ένα χρόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάρου ως μέλος του, υπάρχουν 1.300 πολυτελείς επαύλεις με πισίνες ιδιοκτησίας δυτικοευρωπαϊκών αλλοδαπών, οι οποίες ενοικιάζονται μέσω διαδικτύου έναντι 750 ΕΥΡΩ ημερησίως. 
Από τότε έως και σήμερα δεν έγινε απολύτως καμία ενέργεια, παρά το γεγονός ότι στην Πάρο ευρίσκονται εννέα πρώην και νυν υπουργοί. Ως εκ τούτου, η φοροδιαφυγή είναι τεράστια και με το μαύρο χρήμα θησαυρίζουν οι Ευρωπαίοι δανειστές μας.

Απλά πράγματα αγοράζουν ένα σπίτι.... και το υπενοικιάζουν όσο καιρό δεν βρίσκονται εδώ, ψαρεύοντας νοικάρηδες από τις δουλειές τους και κλπ. σιγά το νέο!
Και στην Κίσαμο υπάρχουν τέτοια....και στην Κίσαμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: