Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΜΠΑΛΟΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ


Διάβασα ένα σχόλιο στο διαδίκτυο το οποίο συμφωνώ απόλυτα, αν και αυτά που λέει είναι διατυπώσεις πολλών χρόνων από πολλούς. Γράφει στην σελίδα του του λοιπόν ο Γ.Φ!
-Σήμερα κατανάλωσα μια μέρα άδειας, για να δω τι γίνεται στο λιμάνι Καβονησίου σχετικά με την διακίνηση "επισκεπτών" και όχι επιβατών για ΜΠΑΛΟ.
Όλο το σύστημα που έχει στηθεί εκεί είναι με βάση την μεταφορική ικανότητα των πλοίων της εταιρείας...σε επιβάτες....
Χωρίς καμία πρόνοια για το τοπίο.... ή 
Και να ήθελαν δεν ξέρουν ούτε να εισπράξουν....
Λυπάμαι αλλά η περιοχή είναι υπο "κατοχή"....
Κάποιοι Δήμαρχοι, δηλαδή όλοι, νυν και τέως, θεωρούν ότι ο κόσμος αρχίζει και τελειώνει στη θητεία τους.Τι θα παραδώσουν δεν ενδιαφέρει κανένα τους.Τι θα απομείνει, μόνο ρητορικά τους ενδιαφέρει...
Δεν έχουν αντιληφθεί το ελάχιστο ούτε ακόμα τώρα:
Όλα θα κριθούν απο την δυνατότητα είσπραξης ίδιων πόρων.....
Όταν όμως, απρόσοντοι, εκληπαρούν ψήφους αναγνώρισης ουσιαστικά,δεν έχουν κανένα περιθώριο παρά μόνο... εκρήξεων....
Να μην θεωρείται τίποτα δεδομένο για τον επόμενο χρόνο....
Το τελευταίο τώρα είναι και το σοβαρότερο, και όλοι μας περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει δασαρχείο και αυτοδιοίκηση με τις καταγγελίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: