Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ

Το έργο το είχαμε ξαναδεί... 3 βουλευτές τελικά η Ν.Δ στα Χανιά και ένας από το ΣΥΡΙΖΑ.  Μαρκογιαννάκης -Βιολουδάκης-Βιρβιδάκης και Σταθάκης θα μας εκπροσωπούν στην νέα βουλή εφόσον βέβαια γίνει κυβέρνηση.
Τώρα η Κρήτη έγινε ροζ...από πράσινη στον εκλογικό χάρτη, οι αυτοκρατορία του ΠΑΣΟΚ περιορίστηκε ακόμα και στην τρίτη θέση σε ορισμένες δημοτικές ενότητες. Φυσικά το Σύριζα υπερίσχυσε, και στην Κίσαμο. 
ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΣΥΡΙΖΑ   30,52%

ΝΔ          21,27%
ΠΑΣΟΚ    16,56%
ΑΝ.ΕΛΛ     7,14%
ΔΗΜΑΡ      6,95%
Χρ.Αυγή    6,30%
ΚΚΕ           4,10%
Όσο για την Δημιουργία Ξανά του πολύ κ. Τζήμερου τελικά "κατάφερε" να πάρει 1800 ψήφους στα Χανιά.... και να περάσει το ΛΑΟΣ.
Τέλος 147 πολίτες περισσότεροι από ότι πριν 1,5 μήνα προτίμησαν σε αυτές τις εκλογές τη Χρυσή Αυγή στο δήμο Κισσάμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: