Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ..

Ασφαλιστικά μέτρα θα καταθέσουν 40 επαγγελματίες Καστελλιανοί στο ΚΤΕΛ για την αυθαίρετη ενέργεια του να φύγει από την μικρή πλατεία και να πάει στην μέση της Ηρώων Πολυτεχνείου.
 Βέβαια το ερώτημα που ακούγεται είναι αν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο από μόνο του το ΚΤΕΛ; Και εδώ θέλω να συμπληρώσω ότι δεν δικαιολογείται να παίρνει αποφάσεις από μόνο του ... ούτε να ρωτά ξενομπάτες συγκοινωνιολόγους για το αν μπορεί ή όχι να χρησιμοποιήσει την λεωφόρο μας... από την στιγμή που ο δήμος έχει επιτροπή για την ποιότητα ζωής, αλλά και το σπουδαιότερο να πηγαίνει κάπου που δεν πληρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας των επιβατών του.. Το μόνο που μπορεί να κάνει πλέον είναι ή να πάει στον χώρο που έχει υποδειχθεί από το χωροταξικό της πόλης (δρόμο Παρθενώνα) ή να γυρίσει εκεί που ήταν, άλλη λύση δεν βλέπω, και απορώ πως η αστυνομία αφήνει να κάνει στάσεις σε σημεία που δεν υπάρχουν ούτε έχει δοθεί σχετική άδεια από τον δήμο. Για να δούμε τι θα ξετελέψει και η σημερινή μέρα;
Πάντως η ενέργεια αυτή να φύγει παραμονή εκλογών κάτι θυμίζει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: