Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ;

 Αδικαιολόγητοι ή δικαιολογημένοι απόντες αύριο απο το Δ.Σ του Δήμου Κισάμου δεν πρέπει να υπάρξουν, στο θέμα της μπάρας στο Λαφονήσι. Καλό ειναι βέβαια, αλλά δεν θα βρουν τα κότσια να το κάνουν, να υπάρξει ονομαστική ψηφοφορία επί του θέματος. 
Όλοι πρέπει να τοποθετηθούν και όποιος το αποφύγει καλό ειναι να μην δηλώσει ξανα υποψήφιος... αφού όπως φαίνεται για τα σοβαρά θέματα δεν έχει άποψη.
Πρέπει να ακουστούν οι απόψεις ώστε να δούμε ποιοι συμφωνούν ποιοι όχι και το σοβαρότερο να δούμε αν οι απαντήσεις τους συμβαδίζουν με την ως και σήμερα πορεία τους στα κοινά και στην προστασία όχι μόνο της περιοχής αλλά και ολάκερου του Δήμου.  
Φυσικά μια στιγμή θα πρέπει να λογοδοτήσουν και στον λαό αφού οι μόνοι αποκλεισμένοι απο την περιοχή θα ειναι οι ντόπιοι που θα πληρώνουν την δική τους παραλία για να κάνουν ένα μπάνιο...εκτός βέβαια αν δεν θέλουν πια τους φτωχούς Έλληνες και Κισαμίτες στην παραλία τους. 
Υ.Σ Για να φτάσουμε να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν τους ιδιωτικούς χώρους σταθμευσης θα πρέπει πρώτα να έχουμε μεριμνήσει ώστε να υπάρχουν και κάποιοι δημόσιοι και δει δημοτικοί...για τους ντόπιους; Εκτός κι αν έχουν σκεφτεί οτι οι ντόπιοι δεν πρέπει να πληρώνουν και να έχουν κάποια προτεραιότητα στους ιδιωτικούς χώρους σταθμευσης. Δύσκολες αποφάσεις αλλά κι αυτές γίνονται δυσκολότερες όταν παίρνονται την τελευταία στιγμή και στο ποδάρι. Για να δούμε λοιπόν πως θα δικαιολογήσουν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι την μπάρα; Που όλοι μας ειμαστε υπέρ της προστασίας... αλλά και του δημόσιου χαρακτήρα της παραλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: