Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Στο Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε εσπευσμένα σήμερα το μεσημέρι ένα 4χρονο παιδάκι, μετά από την πτώση  από το μπαλκόνι 1ου ορόφου στην κατοικία του σε χωριό κοντά στην πόλη της Κισάμου.
Το παιδάκι έπεσε από απο ύψος 3 μέτρων στο κενό, κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, το παιδί, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς δεν έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ τα  κατάγματα στα χέρια απο την πτώση θα αντιμετωπιστούν άμεσα..
ΦΩΤΟ Αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: