Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

 
Ένα βουητό συνοδευόμενο με ένα πολύ δυνατό ωστικό κύμα έκανε τις τζαμαρίες να ταλαντευτούν για λίγα δευτερόλεπτα... αν δεν πρόκειται για σεισμό τότε σίγουρα ειναι κάποια βολή ή κάτι παρόμοιο ... στα ανοικτά του κόλπου της Κισάμου. Ξαναέγινε και στις 9.25 και στις 9.35.
Τουλάχιστον ας ειναι ενημερωμένος ο κόσμος....για να μην γίνει πανικός, γιατί η αίσθηση που σου δημιουργεί αυτό το παράξενο φαινόμενο δεν ειναι και η καλύτερη.
Πληροφορίες οτι το ιδιο φαινόμενο έχει γίνει και σε άλλες περιοχής των Χανίων.
Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ως και αυτήν την ώρα δεν έχει δηλώσει καμιά σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή μας, άρα οτι έγινε ήταν επιφανειακό ή στον αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: