Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

24ος ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 6ος ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...Ο ΜΠΑΛΟΣ

Μια ελληνική παραλία, διάσημη σε όλο τον κόσμο για το συναρπαστικό τοπίο της, αναδείχθηκε στις 25 καλύτερες παραλίες στον κόσμο σύμφωνα με τις κριτικές και αξιολογήσεις εκατομμυρίων χρηστών που συνέλλεξε η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα στον κόσμο, Tripadvisor, κατά το δωδεκάμηνο Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2021, και ανακοίνωσε στο πλαίσιο των Travellers’ Choice Awards για το 2022.
Πρόκειται για την λιμνοθάλασσα Μπάλου στον Κίσαμο. Οι χρήστες της πλατφόρμας σχολιάζουν χαρακτηριστικά για την Λιμνοθάλασσα Μπάλου, η οποία αναδείχθηκε στην 24η θέση της παγκόσμιας κατάταξης παραλιών για το 2022, ότι «Σαν να βγήκε από άλλον πλανήτη. Ένα συναρπαστικό μέρος με μια λιμνοθάλασσα στη μία πλευρά και μια παραλία στην άλλη».
Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει το tornosnews.gr, η Λιμνοθάλασσα Μπάλου αναδεικνύεται ως η πέμπτη καλύτερη παραλία στην Ευρώπη, ενώ στην ευρωπαϊκή κατάταξη ακολουθούν η παραλία Κλέφτικο στη Μήλο (6η θέση), η παραλία Σαρακίνικο στη Μήλο (16η θέση) και η παραλία Φαλάσαρνα (21η θέση).
Η κατάταξη με τις καλύτερες παραλίες στον κόσμο, διαμορφώθηκε από εκατομμύρια διαφορετικούς ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι ψήφισαν όσες επισκέφθηκαν κατά την περασμένη χρονιά και διέκριναν σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες.

Επιτυχία δεν ειναι η 24η θέση ανάμεσα σε 25 παραλίες που ψηφίστηκαν.... και μάλλον ειναι καιρός να κοιτάξουμε τα ανταποδοτικά γι' αυτήν την παραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: