Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ 2019-2020

Tιμής ένεκεν για την άνοδο του στην Β' κατηγορία το έπαθλο του Νέου Κισαμικού για την αγωνιστική περίοδο 2019-20!!! Ο τότε στόχος της ανόδου, επιτεύχθηκε, όμως ειναι λίγος για αυτήν την ομάδα του κ Πελέκη που με κάτι σχολειόπαιδα ενώ βρισκόταν πρώτη στην βαθμολογία της ΕΠΣ Χανίων, κάποιοι απαράδεκτοι, με τρόπο, κατάφεραν να της πάρουν το τίτλο του πρωταθλητή αν και είχε δυο λιγότερους αγώνες απο τον πρώτο και μόλις 1 βαθμό διαφορά.
Μετά απο δυο χρόνια και λόγω πανδημίας του δόθηκε το έπαθλο .... και ετοιμάζεται και για το επόμενο μιας και μόνο με αθέμιτο τρόπο θα ξαναχάσει το πρωτάθλημα. Τόση χαρά για μας και πίκρα για τους άλλους έχει σκορπίσει αυτή η ομάδα στο νομό που ακόμα την κυνηγάνε και βλέπουν φαντάσματα κάποιοι δήθεν "αμερόληπτοι".
Αν δεν υπήρχε Κισσαμικός, ούτε και ΠΑΕ Χανιά θα υπήρχε σήμερα και το ξέρουν όλοι πολύ καλά....

Δεν υπάρχουν σχόλια: