Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο ΝΕΣΚ το ζήτησε η ποιότητα Ζωής του Δήμου Κισάμου το αποδέχτηκε
Όπως ανέφερε ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου με το υπ’ αριθμ πρωτ 717/15-9-21 εγγράφου του, (9271/16-9- 21) εξέφρασε την επιθυμία να παραταθούν μέχρι την Κυριακή 17-10-21 οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κίσαμο βάσει κυκλοφοριακής μελέτης που θα έληγαν 30-9-21.
Ως προς το ωράριο ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου προτείνει στην οδό Καμπούρη και Περίδου, τα μέτρα να ισχύουν από τις 21.00 αντί στις 19.00.
Ο πρόεδρος πρόσθεσε ότι η διαφοροποίηση του ωραρίου στις παραπάνω οδούς θα απαιτούσε νέα μελέτη και για αυτό το λόγο πρότεινε να ισχύσει η παράταση ως έχει μέχρι τις 17-10-21. Κατά τα λοιπά ισχύει ή απόφαση 4/21 με ΑΔΑ 6ΜΖΘΩΕΖ-Π87.
Για το θέμα της παράτασης ζητήθηκε η γνωμοδότηση της Δημοτικής Κοινότητας Κισάμου.
Το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κισάμου με την απόφαση ν. 4/21 και γνωμοδότησε θετικά ως προς την παράταση ισχύος των μέτρων μέχρι τις 17-9-21.

Δεν υπάρχουν σχόλια: