Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

Μια μικρή βοήθεια - υπενθύμιση έστειλε ο Γιάννης Βιολάκης προς τους γονείς του 5ου Νηπιαγωγείου, και συνάμα υπενθύμιση προς τους δημοτικούς συμβούλους μιας απόφασης που έχουν πάρει και λέει ...
Είμαι σίγουρος οτι κάποιος απ' αυτούς που ψήφισαν .. μάλιστα ομόφωνα όπως φαίνεται, θα θυμάται αυτήν την απόφαση .. 
Καλό είναι λοιπόν να μην λέμε αερολογίες ειδικά σε θέματα που έχουμε ψηφίσει φοβίζοντας κατά αρχάς τους γονείς, αλλά και το διδακτικό προσωπικό .. οτι δεν υπάρχει χώρος και καλύτερα είναι να ενωθούν 4ο και 5ο νηπιαγωγείο. 
Αυτά τα γράφω μετά απο κάμποσες μέρες γιατί περίμενα να δω μπας και θα υπήρχε απάντηση του Δήμου στο θέμα του 5ου Νηπιαγωγείου αλλά όπως είδα τα στόματα είναι κλειστά.

Υ.Σ Δεν μένει παρά να δούμε που είναι το οικοδομικό τετράγωνο 94, που στο ένα στέμμα και κάτι θα ανεγερθεί το 5ο νηπιαγωγείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: