Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Πρόταση Δραγασάκη για παράλληλο τραπεζικό σύστημα «Που να μην το ελέγχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα» 
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η τοποθέτηση του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, περί δημιουργίας παράλληλου τραπεζικού συστήματος στην Ελλάδα που δεν θα υπόκειται στον έλεγχο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Ο Γιάννης Δραγασάκης έκανε λόγο για «οικονομικό κανιβαλισμό», … http://tinyurl.com/hlgo3u6
08.02.16 Ποιές εκλογές; Δεν υπάρχει λόγος
Τράπεζα ανεξάρτητη από ΕΕ ενώ είπατε και ενώ πρέπει δεν κάματε.
Σας εκβιάζουν και δεν λέτε στον πολίτη που απευθύνεστε, ποιός και γιατί, μάλλον επειδή το δεύτερο, το γιατί, περιορίζει αριθμητικά τον λόγο και την αιτία στα πολιτικά πρόσωπα και την δράση τους, που μεθοδικά φωτογράφισαν οι εκβιαστές σας, και όχι στον λαό.
Την κοινωνική και οικονομική αποδιοργάνωση που παραλάβατε την προωθείτε αλγεβρικά.
Αυτό που είναι όμως ΑΛΗΘΕΙΑ χωρίς υπονοούμενα ή αμφιβολίες είναι : Οι ληστείες, τα εγκλήματα, οι αυτοπυρπολήσεις, οι αυτοκτονίες, που έχουν σπάσει κάθε λογική σύγκριση παγκοσμίως, και εσείς, όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης αλλά επίσης και όλοι οι βουλευτές του κοινοβουλίου καλοχτενισμένοι και ομορφοντυμένοι (εκτός ολίγων γνωστών εξαιρέσεων-εγώ έτσι είναι ο χαραχτήρας μου) μας ταΐζεται με λαμπρές και αυτό - δοξαστικές διατυπώσεις. ΦΟΡΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και Πύργος της ΒΑΒΕΛ και η δράση σας.
Κάποιος πρέπει αν σας μιλήσει για την REXONA. Και στους 300 κάποιος πρέπει να μιλήσει για την REXONA. Ανεβάζετε με τις αλλοπρόσαλλες δράσεις σας, άσχετες με την συμφωνία και τον λόγο που εκλεγείκατε και οι 300, την κλίμακα του επικίνδυνου, με ανεπίστρεπτες συνέπειες για όλους τους πολίτες της χώρας και για την χώρα την πατρίδα μας.
Ενδιαφέρεστε μόνο για την παραμονή σας στην εξουσία, για την δόξα ή το χρήμα ;;, όπως όρισε ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, πέστε μας για ποιό;, ΑΦΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ, ούτε από τους πολίτες ούτε από τους δημοσιογράφους.
Μη μας πείτε ότι σας δοξάζει ο Ελληνικός Λαός για την δουλειά που κάνετε, θα γελάσουμε 

Δεν υπάρχουν σχόλια: