Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ..ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στο Δημαρχείο Κισάμου, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Όσοι βρίσκονται εκτός Κισσάμου και επιθυμούν να γίνουν δότες, μπορούν καθημερινά είτε στα γραφείο του συλλόγου ορίζοντας (Μανουσογιαννάκηδων 17 ) 09:00-15:00 η και στο νοσοκομείο Χανίων στο τμήμα αιμοδοσίας. 
Μπορείτε να βρείτε συνημμένη την αφίσα και περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.facebook.com/events/938121389608880/
Η εθελοντική προσφορά μυελού των οστών αποτελεί το κορύφωμα της δωρεάς του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, χαρίζοντας ΖΩΗ. Ας γίνουμε η πιθανή αφορμή να σωθεί ένας συνάνθρωπός μας.
Μην ξεχνάμε ποτέ πως όλοι είμαστε εν δυνάμει άτομα που θα χρειαστούν τη βοήθεια, τη συμπαράσταση, την αλληλεγγύη, την ενίσχυση, τη στοργή, μα πάνω απ' όλα την αγάπη από τους συνανθρώπους μας
Παρακαλούμε για την στήριξη της προσπάθειας. 
Δερουκάκης Μανώλης
Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κίσαμου
ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ Ν.ΧΑΝΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: