Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ....

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, δέχτηκε με μεγάλη χαρά κατόπιν προσκλήσεως του, εκπροσώπους της νέας Δημοτικής Αρχής Κισάμου στα γραφεία του Συλλόγου.
Ως εκ τούτου, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, συναντήθηκαν το Δ.Σ. του ΝΕΣΚ, με τους Αντιδημάρχους Κισάμου, κ. Παρτσαλάκη, κ. Ξυπολιτάκη, κ. Γλαμπεδάκη, κα Βαρουχάκη, καθώς και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κα Πατερομιχελάκη.
Σε συνέχεια των συναντήσεων, την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014, το Δ.Σ. του ΝΕΣΚ δέχτηκε την επίσκεψη του Δημάρχου Κισάμου κ. Σταθάκη, ενώ την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014, το Δ.Σ. συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κισάμου κ. Δερουκάκη.
Σκοπός του ΝΕΣΚ, ήταν η ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής για τα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της περιοχής μας, η συζήτηση των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών της Κισάμου, καθώς και ο προγραμματισμός δράσεων με τη συμμετοχή και των δύο φορέων.
Οι συναντήσεις έγιναν υπό το πρίσμα της έναρξης μιας υγιούς συνεργασίας του Δήμου Κισάμου με το ΝΕΣΚ και τους υπόλοιπους φορείς της περιοχής μας, με μοναδικό στόχο την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων σε επίπεδο σχεδιασμού, διεκδίκησης και ανάπτυξης του τόπου μας.
Ο ΝΕΣΚ ευχαριστεί θερμά τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής και το Δήμαρχο Κισάμου προσωπικά, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του και ευελπιστεί ότι θα είναι η απαρχή μιας περιόδου, που μοναδικό στόχο θα έχει την τοποθέτηση της Κισάμου στη θέση που της αξίζει.
 ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: