Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης διοργανώνει Ημερίδα την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 στις 9:30 το πρωί στην Αίθουσα Διαχείρισης Κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στην Πλατεία Κουντουριώτη στο Ηράκλειο, με θέμα την προστασία των ακτών από διάβρωση.
- Θα τα κουβεντιάσουν στο Ηράκλειο λοιπόν, και μετά θα πάνε για γεύμα κάπου που να βλέπουν την θάλασσα. Όλα αυτά δίχως έργα και μελέτες είναι δώρο άδωρο και με τα γνωστά αποτελέσματα....θα το ξεχάσουν και στην πρώτη ευκαιρία που θα πάρει κανένα δρόμο ή κανένα λιμενικό έργο θα ξανασυναντηθούν, για να κουβεντιάσουν αυτά που έχουν ξανακουβεντιάσει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: