Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΨΗ

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση.
Στον Δήμο Κισσάμου υπήρξε νικητής.
Είναι φυσικό και ανθρώπινο μετά από εκλογικές αναμετρήσεις να υπάρχουν τα ανθρώπινα συναισθήματα θυμού, πίκρας, αίσθηση αδικίας και απογοήτευση σε αυτούς οι οποίοι δεν πέτυχαν τους στόχους τους.
Αυτά όμως πρέπει να ξεχασθούν και θα ξεχασθούν.
Η πραγματικότητα είναι ότι για τα επόμενα πέντε χρόνια υπάρχει Νέα Δημοτική Αρχή, και όλοι πρέπει να το αποδεχθούν και να προσαρμοσθούν.
Οι πάντες και ιδιαίτερα οι αιρετοί πρέπει να αντιμετωπίσουμε με θετικό τρόπο τις επιλογές της καινούριας Δημοτικής Αρχής εφ’ όσον αυτές ικανοποιούν το υπέρτατο ζητούμενο των Αρχών της Δημοκρατίας, της ισονομίας και ισοπολιτείας της εξυπηρέτησης του Δημόσιου Συμφέροντος και του συμφέροντος των πολιτών με δίκαιο τρόπο.
Κατά την άποψή μου η απερχόμενη Δημοτική Αρχή εφαρμόζοντας τους κανόνες της αυτοδιοικητικής δεοντολογίας και ηθικής θα πρέπει να αφήσει στη νέα Δημοτική Αρχή την πρωτοβουλία των σοβαρών υποθέσεων του Δήμου από σήμερα έως και τον Σεπτέμβριο που αρχίζει η νέα θητεία.
Υπενθυμίζω ότι το 2010 η Δήμαρχος Κισσάμου κα. Φρόσω Σκουλάκη και εγώ ως Δήμαρχος Ιναχωρίου είχαμε πράξει το ίδιο.
Με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρξει την τελευταία στιγμή οποιαδήποτε δέσμευση της Νέας Δημοτικής Αρχής και αντίθετα θα υπάρξει ο απαραίτητος προπαρασκευαστικός χρόνος ώστε τον Σεπτέμβριο να μπορεί να αναλάβει με άνεση τα καθήκοντά της.
Κωστας Κουκουράκης
Π Δήμαρχος Ιναχωρίου 
Δημοτικός σύμβουλος Κισάμου

Ευχαριστήριο
Είναι τιμή για εμένα που οι πολίτες του Δήμου Κισσάμου με στήριξαν με την ψήφο τους. Είναι επίσης τιμή που μεγάλος αριθμός πολιτών ενστερνίστηκαν και στήριξαν τις ιδέες μου και την αυτοδιοικητική συμπεριφορά και πρακτική μου άσχετα αν με ψήφισαν ή όχι.
Υπόσχομαι σε όλους ότι θα συνεχίσω με την ίδια συνέπεια να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην  εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών άσχετα από το όποιο πολιτικό ή προσωπικό κόστος.
Ευχαριστώ όλους πολύ
Κωστας Κουκουράκης
Π Δήμαρχος Ιναχωρίου 
Δημοτικός σύμβουλος Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: