Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΨΗ

Κάποιοι έχουν παρεξηγήσει την στάση την νέας Δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα του νέου δημάρχου, βλέποντας τον να ξεκινάει επαφές με όλες τις αντιπολιτευόμενες δυνάμεις του νέου δημοτικού συμβουλίου!!! Κύριοι έχει υποχρέωση, και να τους ενημερώσει και να τους εξηγήσει τι σκέφτεται να κάνει....
Ας αφήσουμε λοιπόν τα συμπεράσματα και ας περιμένουμε να δούμε πως θα ξετελέψουν τα πράματα. Η νυν δημοτική αρχή δεν αξιοποίησε κανένα από τους ανθρώπους της αντιπολίτευσης και αυτό της δημιούργησε πρόβλημα, γκρίνια και πολύ παρακουβεντούλα, ότι όλα τα κάνει κρυφά και μυστικά...τουλάχιστον αυτός ο δήμαρχος που θα παραλάβει από την 1η του Σεπτέμβρη έχει ξεκάθαρη εικόνα και δεν κρύβεται, ας περιμένουμε λοιπόν πριν βγάλουμε τα συμπεράσματα μας!! Εξάλλου 5 χρόνια είναι πολλά και όλοι θα έχουμε την δυνατότητα να του τα σούρουμε αν δεν τα κάνει σωστά και όπως υποσχέθηκε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: