Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Αγαπητοί,
Αντιγράφοντας εδώ από την εφημερίδα Νέοι Ορίζοντες της 06.04.14 το απόσπασμα που διάβασα από την πολιτεία του Πλάτωνα διαλόγους με τον Σωκράτη, ‘‘… η τιμή ή η τιμωρία εάν κανένας δεν θέλει να αναλάβει στα δημόσια πράγματα..’’, και αφού στις επόμενες μέρες μου προτάθηκε, ακολούθησα την λογική συνέπεια του διαλόγου, αφού ήδη ασχολούμαι με τα κοινά από πολύ καιρό.
Δέχθηκα την πρόσκληση να περιληφθώ στο Ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ΑΝ.ΕΛ. που είναι πρόεδρος ο δυναμικός Πάνος Καμμένος.
Έτσι χθες με το σύνθημα «Όχι στην Ευρώπη των τραπεζών - Ναι στην Ευρώπη των Λαών» ανακοινώθηκε ο συνδυασμός του Ευρωψηφοδελτίου των ΑΝ.ΕΛ. στον οποίο και για αυτόν ακριβώς το λόγο συμμετέχω.
Μια και από την εντατική μέχρι σήμερα δράση μου κατά της αγριότητας των τραπεζών στην Ελλάδα, στην προστασία του καταναλωτή δανειολήπτη από το Ινστιτούτο Καταναλωτών, έχω και την γνώση και την ικανότητα, να τα πω και εκεί αν φθάσω, ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ και να απαιτήσω, ΟΧΙ ΑΛΛΑ στην ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΗ και ΑΛΛΑ στην ΕΛΛΑΔΑ που θέλουν να είναι στην ΕΥΡΩΠΗ.
Τα επιτόκια της ΑΛΛΗΣ Ευρώπης στο 0,50% και της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο 12 % 16 %, 18 %, 23 %.
ΛΕΩ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ, ΟΧΙ στην συμφορά της Ελληνικής Οικονομίας των επιχειρήσεων και των πολιτών καταναλωτών δανειοληπτών για να διασωθούν οι τράπεζες, που κανένας δεν έχει ελέγξει που πήγαν τα θεόρατα κέρδη και παρουσιάζουν δήθεν ελλείμματα και δήθεν χρεωκοπίες τους.
Αν θέλουν να μπορεί ο δανειολήπτης χάσει την περιουσία του με τα ληστρικά επιτόκια αυτών των τραπεζών, γιατί δεν θέλουν στα ίσα, και να πρέπει να χάσουν την περιουσία τους αυτοί οι Τραπεζίτες και όχι με το ΤΧΠΣ να χρεώνονται όλοι οι Έλληνες από τον περίφημο κο Χάρη Θεοχάρη.
Το καθήκον της φωνής του κάθε Έλληνα πρέπει να ακουστεί, εκεί στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, όχι ψιθυριστά αλλά ΔΥΝΑΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ και με ΑΠΑΙΤΗΣΗ σε ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ.
Αν με στείλετε εκεί, αυτό θα κάμω.
Φιλικά
Γιάννης Αννουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: