Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

6 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΕΑ ΚΙΣΑΜΟΣ-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Το γραφείο του υποψηφίου δημάρχου Κισάμου Θοδωρή Σταθάκη, έδωσε στην δημοσιότητα τις έξι πρώτες υποψηφιότητες για τον συνδυασμό του Νέα Κίσαμος-Νέα Εποχή! 
Γιαννενάκη Muradova Μαρία
Φαντάκη Μαρτιμιανάκη Ελένη
Καλαφατάκη Κουφάκη Ιωάννα
Δασκαλάκης Μιχαήλ του Αντωνίου
Αρετουλάκης Σωτήρης
Βαρουχάκη Μαραγκουδάκη Σταυρούλα
Εδώ μπορείτε να δείτε τις ανακοινώσεις....
.
1) Είμαι ξανά υποψήφια και πιστεύω πως μπορώ να φανώ χρήσιμη και να συμβάλλω ενεργά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων για την καλύτερη διαβίωση και την ανάπτυξη του τόπου μας που έχει τόσο πολύ ανάγκη. Με επικεφαλής τον κ. Θεόδωρο Σταθάκη, έναν άξιο και ικανό άνθρωπο να αναδείξει τον τόπο μας, είμαστε έτοιμοι για να σηματοδοτήσουμε τη νίκη, την ελπίδα και την προοπτική στα νέα δεδομένα του Δήμου μας, με το συνδυασμό «Νέα Κίσαμος – Νέα Εποχή».
Με εκτίμηση,
Γιαννενάκη Muradova Μαρία
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Νέα Κίσαμος – Νέα Εποχή

2) Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να βρίσκομαι στο συνδυασμό "Νέα Κίσαμος - Νέα Εποχή" με επικεφαλής τον κ. Θεόδωρο Σταθάκη. Τόσο η παρουσία του στα πράγματα του τόπου μας,  όσο και το όραμα του για το μέλλον του Δήμου μας αποτελούν την εγγύηση για την ορθότητα της επιλογής μου να συμπορευθώ μαζί του. Κύριε Σταθάκη σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να αγωνιστώ στο πλευρό σας για την Κίσαμο που θέλουμε, για την Κίσαμο των παιδιών μας.
Με εκτίμηση,
Ελένη Φαντάκη Μαρτιμιανάκη
Επιμορφώτρια και δημιουργός παραδοσιακών χειροποίητων παραδοσιακών φορεσιών Κρήτης
Υπεύθυνη πολιτιστικών του συλλόγου Φαλελιανων " η Δημιουργία"

3) Ονομάζομαι Ιωάννα Καλαφατάκη Κουφάκη. Γεννήθηκα και κατοικώ στην όμορφη Κίσαμο. Παντρεμένη, μητέρα  δύο παιδιών της Γιάννας και του Σταύρου. Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι στον ασφαλιστικό τομέα. Ο εθελοντισμός, η οικολογία και η προστασία του περιβάλλοντος είναι τα πρωτεύοντα ενδιαφέροντά μου. Αγαπώ τη γη και κατασκευάζω με παραδοσιακό τρόπο χρήσιμα για τη καθημερινότητα προϊόντα. Στόχος μου είναι να συμβάλω και εγώ στο Δήμο μας. Πιστεύω ότι ο τόπος μας πρέπει να γίνει ελκυστικός ώστε τα παιδιά μας να επιστρέψουν στις ρίζες τους, να εργαστούν, να δημιουργήσουν και να ευτυχίσουν. Για τους παραπάνω λόγους θεωρώ ότι πρέπει να συμμετέχω στον συνδυασμό «Νέα Κίσαμος – Νέα Εποχή» με επικεφαλή και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Θεόδωρο Σταθάκη, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.
Με εκτίμηση,
Ιωάννα Καλαφατάκη Κουφάκη

4) Τα προηγούμενα οχτώ (8) χρόνια βρέθηκα στο πλευρό του νυν Δημάρχου Κισάμου, Γιώργου Μυλωνάκη. Δυστυχώς, οι ελπίδες και οι στόχοι που είχαν τεθεί από την παρούσα Δημοτική Αρχή, διαψεύστηκαν και ο τόπος μας δεν ακολούθησε την πορεία που έπρεπε να ακολουθήσει. Τα ψεύτικα λόγια υπερίσχυσαν των πράξεων για ακόμη μια φορά. 
Όμως επειδή δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τους στόχους μας και τον αγώνα μας για μια έντιμη και δημιουργική προοπτική για τον Δήμο Κισάμου, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου και πάλι στη κρίση των συνδημοτών μου, με τη συμμετοχή μου στον συνδυασμό Νέα Κίσαμος – Νέα Εποχή με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Θεόδωρο Σταθάκη.
Η στάση που επέδειξε ο κ. Σταθάκης  στα πράγματα, η δυναμική του πορεία, το ήθος και το όραμα του είναι αντάξια της προσοχής και του σεβασμού μας. Είναι αρκετά σημαντικό το γεγονός ότι ακόμα και από τη θέση της αντιπολίτευσης φέρθηκε ως ένας ώριμος πολιτικός άνδρας και διεκδίκησε με αγάπη και θάρρος, για το καλό του τόπου μας. 
Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το μέλλον του τόπου μας, τάσσομαι στο πλευρό του κ. Σταθάκη ως στρατιώτης και παλεύω μαζί με όλους τους συνυποψήφιους του συνδυασμού για μια «Νέα Κίσαμο-μια Νέα Εποχή». 
Με εκτίμηση,
Μιχάλης Αντ. Δασκαλάκης
Υποψήφιος Τ.Κ. Βουλγάρω

5)  «Είμαστε στην ευχάριστη να σας ανακοινώσουμε ότι ο κύριος Σωτήρης Αρετουλάκης δηλώνει την αμέριστη στήριξή του στο συνδυασμό μας, συμπορεύεται με τις αρχές μας για μια Νέα Κίσαμο, στοχεύει μαζί μας σε μια Νέα Εποχή για τα πράγματα του τόπου μας. Σημειώνεται ότι ο κ. Σωτήρης Αρετουλάκης θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον υποψήφιο και καλό αγώνα!

6) Από το συνδυασμό «Νέα Κίσαμος – Νέα Εποχή» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Σταθάκη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η κυρία Σταυρούλα Βαρουχάκη Μαραγκουδάκη δηλώνει την αμέριστη στήριξή της στο συνδυασμό μας, συμπορεύεται με τις αρχές μας για μια Νέα Κίσαμο, στοχεύει μαζί μας σε μια Νέα Εποχή. Σημειώνεται ότι η κ. Σταυρούλα Βαρουχάκη Μαραγκουδάκη θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην υποψήφια και καλό αγώνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: