Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σχετικά με το άρθρο σας στις 14/04/2014, «Ποιος είναι τελικά αυτός ο Σώρρας», θα σας αναφέρω σαν ενεργός και ελεύθερος Έλληνας, πολύ συνοπτικά, τα παρακάτω: 
Θα ήθελα, όλοι οι Έλληνες και κατά συνεπείς οι συνδημότες μου να μάθουν την αλήθεια και αφού σκεφτούν και προβληματιστούν είναι υποχρεωμένοι να κρίνουν.
Ο Αρτέμης Σώρρας είναι αυτός που με χειροπιαστές αποδείξεις και στοιχεία και «όχι θα», προτείνει στους Έλληνες τρεις άμεσους τρόπους να απελευθερωθούμε από την Τρόικα, την οικονομική κατοχή και την υποδούλωση. Και τα τρία αυτά οικονομικά όπλα που διαθέτει έχουν τεθεί στην διάθεση όλων των Ελληνικών θεσμών επισήμως εδώ και πάρα πολύ καιρό με σκοπό να τα αξιοποιήσουν προς όφελος της πατρίδας μας αλλά εκείνοι συνειδητά κωφεύουν γιατί μάλλον έχουν άλλους σκοπούς:
1ον Μετοχή της Ανατολής
2ον Κατάθεση στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας 600δις Δολάρια από 28/09/2012
3ον Χρηματοδότηση Δήμων για έργα κοινωνικής ωφέλειας, ανθρωπιστικής βοήθειας, έργα ανταποδοτικά και ότι χρήζει για την ανάπτυξη και την ευημερία των τοπικών κοινωνιών με 0 % επιτόκιο και χωρίς υποθήκες και βάρη για τους Δήμους και τους Δημότες από το παγκόσμιο καταπίστευμα, που ιδρύθηκε στις 22/07/1944 «Συνθήκη BRETTON WOODS 1944»
Όλα τα παραπάνω δεν πρέπει να αφήνουν κανένα αδιάφορο. Πρέπει επιτέλους να κοιτάξουμε το δάσος και όχι το δέντρο. Όσο αναφορά το δήμο Κισσάμου έγινε ενημέρωση επίσημη δύο φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Πρέπει να αναφέρω ότι όλα τα στοιχεία και οι αποδείξεις είναι διαθέσιμες σε όποιον θέλει, με σφραγίδες και υπογραφές των θεσμικών εκπροσώπων του ελληνικού κράτους. Εάν αμφισβητούμε το επίσημο κράτος τότε με συγχωρείτε, έχουμε πρόβλημα, το οποίο πρέπει πάλι να το αντιμετωπίσουμε συλλογικά και συνολικά.
Για του λόγου το αληθές των παραπάνω, σας επισυνάπτω το παρακάτω βίντεο:  http://www.youtube.com/watch?v=bbxLPwmcGE0
Ευτύχιος Γεωργακάκης,
Ενεργός ελεύθερος Έλληνας