Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

"Ο τόπος μας δεν αντέχει να περιμένει κι άλλο για το πότε θα αποφασίσουν κάποιοι να κάνουν πράξη το αυτονόητο, δεν έχει άλλα χρονικά περιθώρια να σπαταλήσει στην παθητικότητα. Νέοι άνθρωποι, γνώστες της πραγματικότητας, οφείλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να οδηγήσουν την Κρήτη σε δρόμους ανάπτυξης, εξωστρέφειας και όχι εσωστρέφειας. Δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε στο παρελθόν. Μας ενδιαφέρει όμως το μέλλον! 
Η Κρήτη, τα Χανιά πρέπει να βγουν στις αγορές, να αναδείξουν το μεγαλείο τους, τη διαφορετικότητά τους, την ομορφιά τους. Έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο, αλλά πάντα πρέπει να προσπαθούμε για το
καλύτερο. Καθημερινά Νέοι Ορίζοντες ανοίγουν μπροστά μας. Το θέμα είναι να τους εκμεταλλευτούμε και να καρπωθούμε τα οφέλη για το καλό του τόπου μας, για το καλό όλων των συμπολιτών μας.
Πιστεύω στο όραμα του κ. Τσόκα, συμπορεύομαι με τις ιδέες του, αγωνίζομαι στο πλευρό του ως στρατιώτης που ονειρεύεται να δει την Κρήτη δυνατή, τα Χανιά κυρίαρχα, τα Σφακιά, την Κάντανο, το Σέλινο, τον Αποκόρωνα, τον Πλατανιά, την Κίσαμο και το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης, τη Γαύδο μας, να βαδίζουν με τιμές και λαμπρότητα μπροστά!"
Τσοντάκης Χρήστος 
Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: