Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Την άνοδό της στην Β΄ εθνική πανηγυρίζει από την Κυριακή το βράδυ η σκακιστική ομάδα της ΚΑΙΣΣΑΣ ΧΑΝΙΩΝ! Σαρωτική κυριολεκτικά η ομάδα των Χανίων σε όλη τη διάρκεια των αγώνων ξεπέρασε όλα τα εμπόδια κερδίζοντας κάθε αντίπαλό της. Η ομάδα της ΚΑΙΣΣΑΣ έδειξε ότι είχε πληρότητα σε όλες τις σκακιέρες και επάξια κατέκτησε την πρώτη θέσηΤην 2η θέση κατέκτησε η ομάδα της Κισάμου. Έχοντας τέσσερις νίκες και μόνο μία ήττα στο ενεργητικό της η ομάδα της Κισάμου πάλεψε για την διάκριση έχοντας σαν κύριο όπλο την εμπειρία των παικτών στις ανδρικές σκακιέρες.
Στην 3η θέση είχαμε ισοβαθμία του ΟΦΣΧ με τον ΟΦΗ 2000 και τα κριτήρια ανέδειξαν την ομάδα των Χανίων να είναι αυτή που κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.
Αναλυτικά τώρα η βαθμολογία του πρωταθλήματος έχει ως εξής: 
Τελική Κατάταξη
θέση   Σύλλογοι        Βαθμοί πόντοι
ΚΑΙΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ 10 39
Α.Ο. ΚΙΣΑΜΟΥ           8 30½
ΟΦΣΧ                        6 30½
ΟΦΗ 2000                 6 30
Σ.Α. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ    4 17½
ΣΚΟ. ΡΙΘΥΜΝΑ          4 17½
ΟΑΧ 2000                  2 16½
ΣΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ           1      6
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολυκέντρο της Κισάμου με διοργανωτή τον ΑΟ Κισάμου τον Δήμο Κισάμου, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου. Οι διοργανωτές παρείχαν άψογες συνθήκες σ’ όλες τις ομάδες με την γνωστή και απαράμιλλη Κισαμίτικη φιλοξενία ανεβάζοντας έτσι ακόμη πιο ψηλά τον πήχη των διοργανώσεων. Όπως τόνισε μάλιστα η Πρόεδρος του Συλλόγου του ΑΟ Κισάμου κ. Μπικάκη Μαρία όταν είναι ενωμένοι όλοι οι φορείς τότε μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας  πολύ μεγαλύτερες διοργανώσεις.  Την τελετή λήξης τίμησαν με την παρουσία τους ο μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Βουλγαράκης Αποστόλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης Γιώργος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πιτσιγαυδάκης Χαράλαμπος ο πρόεδρος τη κοινωφελούς επιχείρησης κ. Μπικάκης Γιώργος  και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σταθάκης Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: