Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η Ε.Π.Σ.Χ. όρισε για το Σάββατο 5 Απριλίου τους ημιτελικούς των αγώνων κατάταξης. 
Οι Προπαίδες παίζουν στις 12.15 στα Νεροκούρου με την Α.Π. Σούδας και οι Τζούνιορ στις 10.30 με τον Μινώταυρο στη Μοναχή Ελιά. 
Βρεθείτε δίπλα στα παιδιά και χειροκροτήστε τα ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Η ουσία σε αυτές τις ηλικίες είναι άλλη, αλλά και βάσει αποτελεσμάτων αυτά τα παιδιά μας έχουν κάνει περήφανους φέτος.
Υ.Σ 1) δικό μου!!! Τόσο τίμιο πρωτάθλημα είχα χρόνια να δω...μέτρησαν την απόσταση Καστέλλι-Σούδα και βρήκαν ότι η μέση είναι τα Νεροκούρου! Μετά μέτρησαν και την απόσταση Μουρνιές Καστέλλι και βρήκαν ότι η μέση είναι τα Χανιά.....Εύγε στους διοργανωτές!!! Τα παιδιά του Κισαμικού θα πρέπει να ξυπνήσουν στις 07.00 και τα Σουδιανάκια στις 09.30!!
2) κι αυτό δικό μου!!! Ο Πλατανιάς και ο Κισαμικός είναι δυο ομάδες που εκπροσωπούν τον νομό Χανίων στα εθνικά πρωταθλήματα, είναι ομάδες της επαρχίας...και έπρεπε να έχουν μια καλύτερη αντιμετώπιση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: