Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ

Αποκλεισμένοι στον Πειραιά είναι οι 34 μαθητές και οι μαθήτριες του ΕΠΑΛ της Κισάμου που δεν μπορούν να επιστρέψουν στην Κίσαμο, εξαιτίας της απεργίας της ΠΝΟ.
Δυο μέρες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο του Πειραιά και τα έξοδα για τη διανυκτέρευση πλήρωσε ο σύλλογος γονέων του ΕΠΑΛ και το επιμελητήριο Πειραιά μετά από παρέμβαση του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, που έχουν άριστες σχέσεις! 
Σημειώνεται πως ο διευθυντές του ΕΠΑΛ κ. Μπορμπουδάκης απευθύνθηκε στο δήμο Κισάμου, που όμως δεν μπόρεσε να καταβάλει χρήματα για να επιστρέψουν τα παιδιά αεροπορικώς ενώ για σήμερα έχει προγραμματισθεί συνάντηση στο σχολείο με τους γονείς και του κηδεμόνες των μαθητών προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση.
Πάντως δεν υπάρχει ανησυχία για την υγεία των παιδιών και σήμερα αν δεν βρεθεί λύση πάλι θα φιλοξενηθούν από το επιμελητήριο Πειραιά!
Μάλιστα όπως έγινε γνωστό η Μητρόπολη Κισάμου είναι διατιθεμένη να δώσει 1000ε εφόσον αποφασιστεί τα παιδιά να γυρίσουν αεροπορικώς!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: