Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

Το βρίσκουν απλό και εύκολο στα JUMBO και χωρίς τιμωρία.
Άραγε πιστεύουν πως είναι νεκρές οι μνήμες.
Άραγε πιστεύουν στα JUMBO πως οι εικόνες από τις στολές των Τσολιάδων σταμάτησαν να συνδέονται με τα πραγματικά πρόσωπα εκείνους τους Τσολιάδες.
Άραγε πιστεύουν στα JUMBO πως οι εικόνες από τις στολές των Τσολιάδων πρέπει τώρα να συνδεθούν με τα εισαγόμενα προϊόντα κινέζικα κλπ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ......
... δεχθήκαμε παράπονα για παράλογες διαφημιστικές επιλογές της αγοράς.
Η αγορά και οι αγορές, στις οποίες θέλει χαρωπά και η κυβέρνηση να βγούμε, δεν έχουν καμία σχέση με τα συμφέροντα του πολίτη καταναλωτή. ούτε του κράτους έθνους.
Η αγορά και οι αγορές, είναι η καταβόθρα του εισοδήματος του καταναλωτή και των κρατών εθνών.
Η αγορά μέσα από την διακίνηση των πραγματικών αγαθών και πραγματικών η εικονικών κεφαλαίων, περιάγει πολλαπλό κέρδος από δανειστικό τόκο και την τιμή πώλησης, στην συσσώρευση κεφαλαίου, που η οικονομική διδαχή ορίζει πως πρέπει να αποτρέπεται με σαφείς κανόνες.
Παρατηρήστε για τα τελευταία 20 χρόνια έστω, την πολλαπλασιαστική μεταβολή της αύξησης των τιμών καταναλωτή και του χρέους των χωρών.
Για αυτό δεν διστάζει σε τίποτα η αγορά και οι αγορές.
Η αφαίμαξη γίνεται καθημερινά με τις άδικες τιμές στον καταναλωτή και τον υπερεκτοκισμό στα χρέη των χωρών.
Τώρα για τα JUMBO των αγορών πήγε ο σxολισμός και όχι μόνο για τα καταστήματα JUMBO.

Δεν υπάρχουν σχόλια: