Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ;

 ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ 2022 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ
Η συνέπεια στις ημέρες μας, σε σχέση με την εξόφληση των υποχρεώσεών μας απέναντι στους δήμους μας είναι επιτακτική .
Σήμερα , μετά απο διακανονισμό (σύμφωνα με τον Ν.4646/2019) , είμασταν συνεπείς στην ρύθμισή μας.
Εμείς είμασταν , ο δήμος όμως ;
Σύμφωνα με τον ίδιο νόμο ν.4646/2019 στο άρθρο 43, παρ.5 λέει : 
-"Σε οφειλέτες που είναι συνεπείς στην εκπλήρωση των όρων της παρούσας ρύθμισης μέχρι το πέρας αυτής, κατόπιν εξόφλησης της τελευταίας δόσης, επιστρέφεται ποσό που ισούται με το είκοσι πέντε τοις εκατό (25%) των τόκων που ορίζονται στην παράγραφο 2 και έχουν επιβαρύνει το ποσό των δόσεων της ρυθμιζόμενης οφειλής."
Δεν ξέρω αν το γνώριζαν οι υπάλληλοι της υπηρεσίας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, ή και όποιος άλλος, αλλά καλό είναι να ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ!!
Υ.Σ
Περιμένουμε την έγγραφη απάντηση της υπηρεσίας, έστω και αν το ποσό (Δεν γνωρίζουμε πόσο) είναι 0,50€.
Γιάννης Βιολάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: