Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕ....

Το κόκκινο φωτάκι που αθόρυβα διασχίζει τα τελευταία βράδια τον ουρανό του κόλπου της Κισάμου και έκανε πολλούς κατοίκους, που το είδαν, να παραξενευτούν, δεν είναι τίποτα άλλο απο το ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού του Ηνωμένου Βασιλείου, Agusta-Westland AW-159 Wildcat AH.1.. όπως αναφέρει σε άρθρο του το Flashnews. Είναι το ίδιο που κάποιες μέρες θεάθηκε στο Λαφονήσι και στα Δυτικά παράλια της Κισάμου.

Όπως γράφει το Flashnews ..... Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας κατασκευής του, που αποτελεί και μια από τις μεγαλύτερες προμηθεύτριες εξοπλισμού άμυνας και ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου, το ελικόπτερο AW-159 μαζί με το AW101 Merlin, εκτελούν επί του παρόντος ένα ευρύ φάσμα πολλαπλών επιχειρήσεων και ασκήσεων του Βρετανικού στρατού αλλά και του Βασιλικού Ναυτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: