Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμαρχος Κισάμου κ. Μυλωνάκης γνωστοποίησε με απόφαση του, που δημοσιεύθηκε στην «Διαύγεια», την νέα Ειδική Συνεργάτιδα του, στην αντίστοιχη κενή οργανική θέση λόγω παραιτήσεως της Πόπης Καπετανάκης (έγινε Γενική Γραμματέας στον Δήμο μας), με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. 
Είναι η Γεωργία Σχετάκη του Αντωνίου με ειδικότητα ΠΕ Βιοεπιστημών και Υγείας. Η διάρκεια της σύμβασης της, αρχίζει απο σήμερα 2 Οκτώβρη, μέχρι τη λήξη της θητείας της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, ήτοι μέχρι την 31-12- 2023. Αντικείμενο της εργασίας της νέας ειδικής συμβούλου θα είναι η παροχή βοήθειας από πλευράς του Δήμου προς τους Δημόσιους φορείς και Υπηρεσίες, η συλλογή επιδημιολογικών στοιχείων και η παρακολούθηση για έκταση πιθανών κρουσμάτων επιδημίας (covid-19) ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα από την Δημοτική Αρχή και τις αρμόδιες Κρατικές Υπηρεσίες. 
Έτσι οι ειδικοί συνεργάτες του Δήμου γίνονται πλέον 4 και είναι οι εξής:
Καμόντου Ελένη του Ευσταθίου, ειδικότητας ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών,  
Αϊς Αλαντίν του Μαχμούντ, ειδικότητας ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών 
Παπαδάκη Άννα του Ιωάννη, ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών.
Σχετάκη Γεωργία ειδικότητας ΠΕ Βιοεπιστημών και Υγείας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: