Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ

Εκλογές θα έχουμε του χρόνου τον Μάρτιο στο Νέο Εμπορικό Σύλλογο της πόλης αλλά η κινητικότητα για την διαδοχή έχει ήδη αρχίσει. Από σίγουρες πηγές ο νυν πρόεδρος κ. Αννουσάκης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος αν και επί θητείας του έγινα τα καλύτερα. Ακούγονται πολλά ονόματα για την διαδοχή και σίγουρα θα δούμε να επεμβαίνουν και πολιτικά πρόσωπα στην εκλογή και στήριξη των υποψηφίων.
Μάλιστα στις 18 του Μάη είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ του συλλόγου και εκεί θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα που θα ισχύσουν για τις επόμενες εκλογές.
Το σημερινό συμβούλιο απαρτίζεται από τους...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ             ΒΕΡΥΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ        ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
ΤΑΜΙΑΣ                            ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΑΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ           ΠΑΤΕΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΕΜ
ΑΝ. ΤΑΜΙΑΣ                     ΠΕΡΑΘΩΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ              ΚΟΥΦΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΕΛΗ                              ΤΣΙΡΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
                                         ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΧΑΡ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: