Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Οικονομική επιτροπή σήμερα το πρωί και το βράδυ συμβούλιο στον Δήμο Κισάμου με θέμα την αποδοχή αλλά και την υποχρέωση του δήμου Κισάμου να βάλει 50.000Ε στην τοποθέτηση του ταρτάν στο δημοτικό στάδιο Κισάμου. Να υπενθυμίσουμε ότι η μελέτη είναι ύψους 400.000 Ε και από αυτά τα 350.000 θα μπουν από την περιφέρεια (η υπόσχεση του περιφερειάρχη προς την κ. Μπικάκη προέδρου του ΑΟΚ) και τα υπόλοιπα από τον δήμο Κισάμο. Μάλιστα με έκπτωση  του έργου τα χρήματα που θα βάλει ο δήμος θα ξαναγυρίσουν στα ταμεία του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τι λέτε , πια υπόσχεση του Αρναουτάκη !!!!
δεν σας τα είπανε καλά τα πράγματα !!!!!
ΑΛΛΟΙ νιάστηκαν και υποχρεωτικά τα χρήματα έπρεπε να δωθούν στην Περιφέρεια για να τα δώσει στον Δήμο μας , για το γήπεδο του Κισαμικού Μας και της Νεολαίας Μας !!!!
δεν κάνουμε μνημόσυνα με ξένα κόλυβα ??????
τι πως και ποιοί , δεν χρειάζεται να ειπωθεί τώρα , σημασία έχει το αποτέλεσμα .
ακολουθούν και άλλα πολλά , αλλά λέμε ΟΧΙ στην καπηλεία .
Ιάκωβος Σπερελάκης .

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αφανείς ήρωες υπάρχουν και σήμερα, όμως παρ΄όλο που θέλω να σε πιστέψω Ιάκωβε εμένα τα αυτιά μου άκουσαν αυτό...και μάλιστα ήταν πριν κάμποσο καιρό. Άρα μετράει η πρώτη υπόσχεση, αν βέβαια στο μεσοδιάστημα άλλαξε γνώμη ο περιφερειάρχης... να η σελίδα μου να κάνουμε ένα ευχαριστήριο στον νέο μας ευεργέτη. Όμως ως τότε την "δόξα" την παίρνουν οι επώνυμοι Αρναουτάκης-Σταθάκης-Μπικάκη... και φυσικά σε διορθώνω οχι για γήπεδο του Κισαμικού αλλά για στάδιο της Κισάμου

Ανώνυμος είπε...

εγώ δεν είπα ότι είσαι περήφανος στα αυτιά !!!!
απλά είπα και βλέποντας τις ανακοινώσεις των σωτήρων του τόπου , είπα ότι μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα δεν κάνουν .
τα χρήματα βγήκαν απο τον Υπουργό Σταθάκη και άστους να λένε , έτσι φούμαρα λένε τόσα χρόνια και μόνο για χαιρετούρες σε εκδηλώσεις και σε κηδείες με μνημόσυνα ξέρουν να κάνουν .
Ιάκωβος