Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΣΤΟ ΑΝΝΟΥΣΑΚΕΙΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (27/04) από τον Δήμαρχο Κισσάμου Κο Σταθάκη συνοδευόμενος από την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κισσάμου Κα Πατερομιχελάκη. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης υπήρξε ενημέρωση στο διευθυντή της μονάδας οτι λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών δεν μπορεί να επιχορηγηθεί το θεραπευτήριο μέσω του Δήμου, αλλά όντας αρωγοί και υποστηριχτές του έργου που επιτελούν, ο Δήμος θα φροντίσει για την προμήθεια τροφίμων και υλικών αναγκαίων για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία του, στηρίζοντας τις δομές του Αννουσάκειου θεραπευτήριου εκ μέρους του Δημοτικού συμβουλίου. 

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης έγινε εκ μέρους της ομάδας της δημοτικής αρχής δωρεά εις μνήμην των γονέων της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και της μητέρας του Αντιδημάρχου Κου Ξυπολιτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: