Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.....

Με την ανάθεση του διαφημιστικού σποτ για τις ομορφιές της Κισάμου στον καταξιωμένο Θοδωρή Παπαδουλάκη οι γνώμες διίστανται και φυσικά δεν πρόκειται να βγάλουμε ρεζουμέ με αυτά που ακούγονται ή γράφονται. Θεωρώ οτι και μόνο που δέχτηκε ο σκηνοθέτης θα έπρεπε να κάνουμε "τουμπεκί ψιλοκομμένο", μιας και είναι τιμή για την Κίσαμο και μόνο που δέχτηκε. Ας καταλάβουμε οτι τα 13000Ε δεν είναι τίποτα, αν αναλογιστούμε πόσες χιλιάδες άλλα Ε έχουν πάει στον "αγύριστο" για δήθεν ενημέρωση και διαφήμιση, χρόνια τώρα δίχως να έχουμε τίποτα "δικό" μας εκτός από δυο τουριστικούς οδηγούς της παλιάς ΑΝΕΤΕΚ και ένα άλλο που φτιάχτηκε στα πρότυπα του πρώτου. Χρόνια τώρα αφήναμε την ιδιωτική πρωτοβουλία να μας διαφημίζει με πρώτο και καλύτερο τις κρουαζιέρες της Γραμβούσας, τα ξενοδοχεία και εστιατόρια μας αλλά και τους τουριστικούς μας πράκτορες.. με πρωταρχικό στόχο βέβαια να πουλήσουν το δικό τους πακέτο.
Μια σοβαρή δουλειά λοιπόν δεν έχουμε ως τώρα ... και μόλις πήγαμε να κάνουμε πέσαμε σαν τα κοράκια να φάμε όχι τον σκηνοθέτη (εκεί δεν χωράει αμφιβολία τέχνης) αλλά αυτόν ή αυτούς που είχαν την ιδέα. 
Ας περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα και μετά κρίνουμε....αλλά το σπουδαιότερο επιτέλους οι ομορφιές μας θα αποκτήσουν ταυτότητα, αυτό που ως και σήμερα δεν μπορούσαμε να κάνουμε.... Να καταλάβουν όλοι οτι Φαλάσαρνα-Μπάλος-Ελαφονήσι - Γραμβούσα- Φαράγγια- Εκκλησίες και χωριά ανήκουν και στις καλές αλλά και στις κακές στιγμές τους στην Κίσαμο.

3 σχόλια:

Giannis είπε...

Συγνώμη βρε Γιαννη .. Ποιοι και γιατί αντέδρασαν ;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Δες τα σχόλια της πρωτης ανάρτησης

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

http://sadentrepese.blogspot.gr/2016/04/blog-post_977.html
Δες εδώ ποιοι δεν θέλουν