Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ...ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ

Εγκρίθηκε σήμερα από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας η απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για τη δημιουργία υδατοδρομίου στο Ρέθυμνο.
 Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι έξι εγκριθείσες περιβαλλοντικές άδειες που έχουν υπογραφεί μέχρι σήμερα, αφορούν τη δημιουργία υδατοδρομίων για τις εξής περιοχές: Αγία Μαρίνα Γραμματικού, Αλόννησο, Παξούς, Ρέθυμνο, Σκόπελο και Σκύρο, ενώ πρόκειται να ολοκληρωθούν στο εγγύς μέλλον οι διαδικασίες περιβαλλοντικής αδειοδότησης υδατοδρομίων για τις περιοχές: Αμφιλοχία, Βόλο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Λαύριο, Πάτμο, Πάτρα και Τήνο, έτσι ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία τους το συντομότερο δυνατό. Πλήρως αδειοδοτημένο μέχρι σήμερα είναι το υδατοδρόμιο της Κέρκυρας.
ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια: