Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου στις 04/04/2016 και αμέσως μετά το πέρας της διαδικασίας των παρουσιών οι εκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι στις εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη τοπικών συμβουλίων και σύνεδρων της Νέας Δημοκρατίας δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια  από τον Δήμαρχο την πρόεδρο του Δ.Σ. και της Δημοτικής αρχής για την εκλογή μας. 
Με την σειρά μου τους ευχαρίστησα και τους καλωσόρισα στην μεγάλη παράταξη μας  και τους ευχαριστώ και δημόσια ειδικά για την σημαντική συμμέτοχη τους στις δημοκρατικές διαδικασίες μας.  Δεν γνωρίζω πόσο ηθικό μπορεί να φαίνεται και κατά το πόσο ο θεσμικός ρόλος επιτρέπει της μετακινήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε εκ μέτρου αντιθέτους πολιτικούς χώρους αλλά μετά τις φήμες που ήθελαν τον κ. Δήμαρχο να ταξιδεύει από το ΠΑΣΟΚ μέσα από Ποτάμια σε Σύριζα και ΕΝ. ΚΕΝΤΡΩΩΝ να βρήκε και να βρήκαν το απάνεμο λιμάνι τους στην Νέα Δημοκρατία
Μιχάλης Θεοδώρου Θεοδωρογλάκης

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

α ρε γέλια , αλλά η κίσσαμος είναι για κλάματα .
τίποτε δεν είναι τυχαίο που είστε τόσο πίσω , με τέτοια μυαλά , λυκοφιλίες και εμμονή στο παρελθόν είστε άξιοι της τύχης σας.

Χριστίνα Κ. είπε...

Τα πλοια πεθαινουν στα λιμανια....

Ανώνυμος είπε...

ξέρουν και βολευονται πάντα... τι θα τους αναμαζώξετε όλους πάλι τους Πασόκους τώρα που ξεφτά ο Σύριζα τι να τους κανουμε να συνεχίσουμε να τους ταίζουμε

Ανώνυμος είπε...

Ολοι μας εχουμε δικαιωμα στη δημοκρατια και στις διαδικασιες της ακομα και οι Δημαρχοι
Το καλο ειναι οτι πλεον γνωριζουμε που ανηκει ιδεολογικα αν και δεν υπηρχαν πολλες αμφιβολιες ,Καλιο αργα παρα ποτε

Ανώνυμος είπε...

Το κάλεσμα του Μητσοτάκη είναι όλοι μαζί για μια νέα Ελλάδα η μήπως κάνω λάθος.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΑΣΟΚ ΕΧΘΕΣ ΔΗΜΑΡ ΣΗΜΕΡΑ ΝΔ ΑΥΡΙΟ ΑΡΑΓΕ? ΑΤΙΜΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ. ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ. ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Ή ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ. ΚΑΝΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δήμοι: Μικρογραφίες της κεντρικής διοίκησης. Καμμένα μυαλά από τα γενοφάσκια τους. Δεν υπάρχει ελπίδα.

Ανώνυμος είπε...

Σε μπονατσες και μποφορια ταξιδεύουν τα βαπόρια στα λιμάνια όλης της γης...δύσης και ανατολής!

Ανώνυμος είπε...

Νέος οπαδός με δήλωση του νεοφιλελευθερισμού ο Δήμαρχος Κισάμου. Ακολουθούν και οι Σύμβουλοί του. Να τους χαίρεστε και καλά κρασιά.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά χαλαρώσετε και μάθετε να χάνετε έτσι είναι η ζωή.....και επιπλέον έχει δίκιο ο ανώνυμος παραπάνω σας χαλάσαμε τίποτα σχέδια... έχετε καιρό να τα υλοποιήσετε. Σταθάκης Θεόδωρος δήμαρχος Κισσάμου δεν ανήκει σε κάποιο κόμμα ψηφίζει όποιους θεωρεί καλύτερους.

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοεί ο συμπατριώτης; Ότι ο κάθε Δήμαρχος που υποτίθεται (βάσει δηλώσεων) ότι "δεν ανήκει" σε κάποιο κόμμα, πηγαίνει σε όλες τις κομματικές εκλογές όταν διεξάγονται, και αφού εγγράφεται ως μέλος καταβάλλοντας και κάποιο μικροποσόν ψηφίζει "τους καλύτερους" από τους υποψηφίους; Ανήθικη πρακτική. Ο σωστός Δήμαρχος έχει παραδώσει από της εκλογής του την όποια κομματική του ταυτότητα και δεν συμμετάσχει σε κομματικές διεργασίες, ούτε του κόμματος που τον στήριξε στις δημοτικές εκλογές ιδιαίτερα δε ούτε και του κόμματος που στήριξε τον αντίπαλο του.

Ανώνυμος είπε...

Δικαιωμα καθε πολιτη να ψηφιζει οποιους θεωρει καλυτερους στις εθνικες εκλογες και φυσικα και ο εκαστοτε δημαρχος.Αλλο αυτο και αλλο πληρωνω τον οβολον μου γινομαι οψιμα μελος ενος κομματος οντας εκλεγμενος με την ομπρελα καποιου αλλου και ψηφιζω ανοικτα στις εσωκομματικες του εκλογες!!!

nektarios είπε...

eee re glentiaaa kai mi xirotera

Ανώνυμος είπε...

Ρε είμαστε σοβαροί; Είναι σα να λέτε η τέως παρθένα τώρα τον παίρνει αβέρτα.. Ποιο έχει σημασία; Ότι το κορίτσι διετέλεσε παρθένα, ή ότι τώρα τον παίρνει αβέρτα και πιθανότατα κάνει και θεϊκή πίπ@; Αφήστε τους ανθρώπους να ψηφίζουν ότι θέλουν, δικαίωμα τους. Κι εγώ ΠΑΣΟΚ μέχρι τα μπουνιά ήμουν αλλά τώρα Κυριακο Μητσοτάκη. Περρακης κωστας.