Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΟ

Τα αναπτυξιακά έργα και οι υποδομές στον δήμο Πλατανιά που έχουν υποβληθεί προς ένταξη για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ συζήτησαν χθες στην Περιφέρεια, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης. 
Στην συνάντηση ειδικότερα, εξετάστηκε το έργο ανακατασκευής του γυμνασίου-λυκείου Κολυμβαρίου, η υλοποίηση του οποίου πρόκειται να αναβαθμίσει την παρεχόμενη εκπαίδευση σε ένα από τα μεγαλύτερα σχολικά συγκροτήματα στην ΠΕ Χανίων. 

Αυτά και άλλα πολλά έκαναν ένα χωριουδάκι να γίνει ο καλύτερος δήμος του νομού μας, με έργα, με μελέτες με υποδομές και με συνέχεια.....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ψωμί και ελιά και Κώτσο βασιλιά... να φύγει ο Μυλωνάς και τσιμέντο να γίνει η Κίσαμος... εμείς καναμε κουμάντο πάντα... Βρε σείς έχει μέλλον ο Δήμος μας χωρίς έναν τεχνοκράτη χωρίς ένα σύμβουλο ικανό να δεί σε βάθος χρόνου ... θα μου πεις τώρα ψάχνεις ε απο κάπου πρέπει να αρχισουμε

Ανώνυμος είπε...

Οταν σε καμποσο καιρο τα παιδια απο τον Δημο μας θα πηγαινουν στο Λυκειο ΚΟλυμβαριου μην μας φανει παραξενο!!