Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

Πολύ καλή εμφάνιση από τους Κισαμίτες μαθητές και αθλητές του Α.Ο Κισάμου στους Σχολικούς Αγώνες Γυμνασίων-Λυκείων του νομού Χανίων.
Στα Λύκεια την πρώτη θέση κατέκτησαν οι: Βαγγελιώ Νταγκουνάκη 400μ ΓΕΛ Κισάμου, Πόπη Νικολακάκη 3000μ ΕΠΑΛ Κισάμου και Κλώντια Στενάι 1500μ ΓΕΛ ΚΙΣΑΜΟΥ.
Την δεύτερη θέση κατέκτησαν οι Γιώργος Πόπα 400μ ΕΠΑΛ Κισάμου και Χατζογιαννάκης Θοδωρής Σφαιροβολία ΓΕΛ Κισάμου ενώ τρίτος τερμάτισε ο Γιώργος Σαριδάκης στα 100μ ΕΠΑΛ Κισάμου.
Για τα γυμνάσια την πρώτη θέση κατέλαβε ο Λένι Λέσι στα 600μ 2ο Γυμνάσιο,την δεύτερη θέση ο Μακράκης Ραφαήλ στα 1000μ 1ο Γυμνάσιο αλλά και η Ευαγγελίνα Ξανθουδάκη στα 80μ 1ο Γυμνάσιο.
Την Τρίτη θέση στα Γυμνάσια κατέκτησε η Βάσω Κυρμπίζου 1ο Γυμνάσιο και η Σοφία Μπαριωτάκη στη Σφαιροβολία 1ο Γυμνάσιο.
Τα σχολεία της Κισάμου εκπροσώπησαν επίσης οι μαθητές:
Τσιχλάκης Ντίνος 200μ, Νταγκουνάκης Θοδωρής, 400μ,Τζανακάκης Γιάννης 150μ, Πετράκης Χάρης 80μ, Μιχιελιουδάκη Μαίρη Δισκοβολία, Βερυκάκη Εύα Δισκοβολία, Καρμπαδάκης Μιχάλης Δισκοβολία, Παπαδάκη Ελένη Σφαιροβολία, Αγκόλι Αλέξανδρος 600μ, Μαρεντάκης Μανώλης Μήκος, Σκουλάκης Κυριάκος 80μ, Καρτσωνάκη Βιβή Ύψος, Παλόκα Φιορέλα 600μ, Μπαλαμπανίδης Αλέξανδρος 100μ και Κοκκινάκη Ελευθερία Μήκος.
Νταγκουνάκη, Πόπα και Χατζογιαννάκης πέτυχαν ψηλά όρια και προκρίνονται για την επόμενη φάση των Λυκείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: