Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΛΥΚ(ΕΙ)ΟΜΑΧΙΑ Νο3

Στα χέρια του δήμου αλλά και του συλλόγου γονέων υπάρχει έγγραφο της Περιφέρειας 11-2013 που υπόσχεται οτι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φτιαχτεί το Λύκειο και ότι χρειάζεται το συγκρότημα είναι σε άμεση προτεραιότητα. Δεν ξέρω πόση διάρκεια έχει ένα τέτοιο έγγραφο, αλλά σίγουρα αν θέλει η δημοτική αρχή μας αλλά και ο σύλλογος γονέων μπορεί κάλλιστα να το ενεργοποιήσει. Εξάλλου με μια υπόσχεση ζούμε σε αυτήν την μεριά της Κρήτης και είναι γνωστό αυτό χρόνια τώρα.

Υ.Σ Κανένας δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την ζωή των παιδιών μας, αυτό ας το καταλάβουν όλοι και ας κάνουν αυτό που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν...γιατί είναι συνυπεύθυνοι για ότι συμβεί εκεί.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Μα για να γίνει κάτι, εσείς το επισυμάναται κύριε Παπαδάκη, πρέπει ο Δήμος Κισάμου να παραγγείλει και να εκπονήσει μελέτη στατικής επάρκειας. Χωρίς την μελέτη τι να πουμε στην περιφέρεια φτιάξει.
Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε δημόσια και στο δημοτικό συμβούλιο από ότι μαθαίνω, ότι η μελέτη είναι στα σκαριά, οπότε αναμένουμε τις ενέργειες του.

Περιμένετε επειδή υπάρχει ένα έγραφο-υποσχετική του 2013, όπως αναφέρεται στο άρθρο, να μας στείλουν ένα τσουβαλάκι παράδες να το "επενδύσουμε" όπως θέλουμε;

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αυτά τα σκαριά με φοβίζουν....αγαπητή μου...οτι μαζεύονται πολλά και παραπέφτουν

Ανώνυμος είπε...

Μετά την ίδρυση του Καλλικράτη και την μεταφορά ευθυνών από την κεντρική εξουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση, μεταφέρθηκαν στους δήμους σχολικά κτήρια στάδια κλπ. Ο δήμος Κισάμου με υποστελεχωμένη τεχνική υπηρεσία και περιμένοντας την τελική φάση του νόμου περί αυθαιρέτων (για εξοικονόμηση χρημάτων και απαλλαγή της γραφειοκρατίας) ξεκίνησε την διαδικασία νομιμοποίησης τους, όπως και πάρα πολλοί άλλοι δήμοι στην Ελλάδα, κάνοντας ανάθεση της προμελέτης στον κ. Χαρτζουλάκη Δημήτριο. Αυτή είναι η αλήθεια για το τι έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή για το θέμα του Λυκείου και δεν είναι καθόλου δύσκολο να το διαπιστώσετε ρωτώντας τους νυν αρμοδίους.
Μιχάλης Θεοδώρου Θεοδωρογλάκης

Ανώνυμος είπε...

Μιχάλη εκτιθεσαι για άλλη μια φορά. Το 2011 παραλάβετε μια τεχνική υπηρεσία με τρεις μηχανικούς την παραδώσατε με ένα, με ευθύνη του επικεφαλή σου (όπως δηλώνεις). επιπλέον ο νόμος για τα αυθαίρετα είναι από το 2012 και όχι παραμονές των εκλογών, αλλά πάλι καλά που το αναθέσατε. επειδή ρωτάς, προς ενημέρωση η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί βέβαια αυτή είναι η πρώτη φάσης γιατί έχει πολύ δουλειά ακόμα. Θεόδωρος Σταθάκης δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Ψυχραιμια παιδια. Δειτε το τι μπορουμαι να κανουμε για το καλο του τοπου και αφηστε τις αλληλοκατηγοριες. ΕΡΓΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Απευχομαι να συμβει το οτιδηποτε κακο.Αλλα επιτελους ας συνενοηθουμε για ενα τοσο σοβαρο θεμα προσωπικες επιθεσεις αλληλοκατηγοριες σκοπιμοτητες προσωπικη προβολη δε βοηθουν στην επιλυση του προβληματος.Ο Θεος να βοηθησει να τελειωσει και η φετινη σχολικη χρονια να περασει η δυσκολη φαση των πανελληνιων και ωστοσο φροντιστε ΟΛΟΙ για το καλυτερο στην υποθεση Λυκειο Κισαμου νομιζω οτι δε χωρουν αυτου του ειδους οι αντιπαραθεσεις .Ολοι εχουμε παιδια που φοιτησαν,φοιτουν η θα φοιτησουν στο Λυκειο εκτος αν καποιοι ετοιμαζονται για Κολυμπαρι... μερια!