Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΕΙΣΜΩΝ...

Μια και όλοι μας καταπιανόμαστε με τα κουνηματάκια της γης, τους σεισμούς εννοώ, για πρώτη φορά δόθηκε στην δημοσιότητα πρόβλεψη σεισμών για το πρώτο 12ήμερο του Νοεμβρίου που εκπονείται από τέσσερις Έλληνες επιστήμονες.
Συγκρίνοντας δύο παγκοσμίως αποδεκτές μεθόδους, την FDL και την MFDL, οι τέσσερις επιστήμονες παρουσιάζουν μία νέα μέθοδο, με την οποία υποστηρίζουν ότι δύνανται να προβλέψουν σεισμικές δονήσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδος.
Στον παρακάτω πίνακα βλέπουμε οτι έχουν δώσει για πιθανό μεγάλο σεισμό την Τετάρτη και την Πέμπτη 4-5 όσο και την άλλη Τετάρτη 11 του μηνός.... Για να δούμε λοιπόν αν πέσουν μέσα και τους πάρουμε σοβαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: