Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

15/ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ
Προς:  1.Τον Δήμαρχο Κισάμου
            2. Τον Πρόεδρο  Σχολικής Επιτροπής Δήμου Κισάμου
            3. Τον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Κισάμου
Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου με αφορμή την πανελλήνια ημέρα κινητοποιήσεων για θέματα παιδείας, το σχολείο μας  τέθηκε υπό κατάληψη. 
Έπειτα από μαθητική συνέλευση, το 15/μελές συμβούλιο, προχώρησε σε διήμερη κατάληψη με σκοπό τη γνωστοποίηση στους αρμόδιους φορείς και στην κοινωνία της Κισάμου, των προβλημάτων του Γενικού  Λυκείου Κισάμου, που χρίζουν άμεσης επίλυσης.
       Αιτήματά μας:  
1.  Η επισκευή ή τοποθέτηση σωμάτων καλοριφέρ στις τάξεις, την συντήρηση ή και αντικατάσταση των ανάλογων σωληνώσεων τους. Διαφορετικά, η τοποθέτηση της απαραίτητης ηλεκτρολογικής υποδομής (τα ανάλογα καλώδια ισχυρότερης τάσεως του ρεύματος) για την χρήση των κλιματιστικών που διαθέτουν οι τάξεις καθώς επίσης η συντήρηση τους και χορήγηση στο σχολείο μπαταριών για τα χειριστήρια τους.
2.  Η αποστολή ειδικών μηχανικών που θα εξακριβώσουν την καταλληλότητα ή όχι του κλειστού γυμναστηρίου.
3.  Η διεκδίκηση από την περιφέρεια της χρηματοδότης για τις επισκευές του σχολικού κτηρίου και για άλλα τρέχοντα λειτουργικά θέματα (Συντήρηση των Η/Υ , βάψιμο πράσινων πινάκων των τάξεων ..κτλ) που είχε υποσχεθεί τα προηγούμενα χρόνια ο κος αντιπεριφερειάρχης. 
  4. Δρομολόγηση δράσεων από το Δήμο Κισάμου για την ανέγερση του νέου κτηρίου για το Γενικό Λύκειο Κισάμου.
  Ειδικά για τα δύο πρώτα αιτήματά, ζητούμε την δέσμευσή σας για την άμεση επίλυσή τους εντός δύο εβδομάδων, διαφορετικά θα προβούμε νέες κινητοποιήσεις-κατάληψη του σχολείου- έως ότου καταφέρουμε την επίλυσή αυτών. 
Με εκτίμηση
Το 15/μελές συμβούλιο του Γενικού Λυκείου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: