Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΟΠΩΣ ΗΛΘΑΝ ..ΕΦΥΓΑΝ!!! βιαστικές..xaxxa

..Δύο γυναίκες ηλικίας 65 και 69 χρόνων θέλησαν να βγάλουν κάποιες φωτογραφίες ανέβηκαν σε βράχια, αλλά έχασαν την ισορροπία τους, έπεσαν και τραυματίσθηκαν στα άκρα και στο κεφάλι.
Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν με το τουριστικό (σκάφος) «Γραμβούσα» στο λιμάνι του Καβονησίου της Κισάμου, και από εκεί της παρέλαβε ασθενοφόρο που τις μετέφερε σε κλινική των Χανίων για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Οι τουρίστριες έφεραν ελαφρά τραύματα στα χέρια και το κεφάλι, ενώ οι κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.
Σε κλινική των Χανίων..... όπως ήλθαν έφυγαν δηλαδή..ούτε γιατρό δεν τους προσφέραμε.... τελικά μήπως θα πρέπει να βάλουν κανένα γιατρό εκεί στην περιοχή και να τον πληρώνουν οι καραβοκύρηδες; 
....και μην μου πείτε οτι πρέπει να τον πληρώνει ο δήμος γιατί...που θα προλάβει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: