Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ

Έχετε ακούσει ποτέ άνθρωπο να υπερηφανεύεται ότι του δίνουν συγχαρητήρια οι γονείς επειδή έκλεισε κάποια σχολεία ; Έ ναι υπάρχει κάποιος κύριος που έκανε και δημόσιες δηλώσεις στην εφημερίδα των Χανίων. Αυτός που θα κλείσει μετά τις Καλάθενες και το σχολείο στην Γραμβούσα.....
Ορίστε η δήλωση του στα Χανιώτικα Νέα:
"Ο κ. Ποντικάκης αναφέρθηκε στο κλείσιμο των σχολείων στα Εννιά Χωριά, το Αν. Σέλινο και την ορεινή περιοχή του Κολυμπαρίου τονίζοντας πως δεν φταίει αυτός που δεν υπάρχουν παιδιά να στηρίξουν τα σχολεία. Υπογράμμισε επίσης πως δέχεται συγχαρητήρια από γονείς των Δ.Σ. Σέμπρωνα και Καλαθενών που έκλεισαν και οι μαθητές πήγαν σε Φουρνέ - Σκινέ και Κίσαμο αντίστοιχα.  

-Έχω περιέργεια να μάθω ποιοι γονείς από το Σηρικάρι - Καλάθενες-Κουκουναρά συνηγόρησαν να πηγαίνουν καθημερινά τα παιδιά τους στο Καστέλλι!!!
Κάθε σχολείο που κλείνει είναι μια μαχαιριά στην παιδεία..και ο ρόλος του κάθε Ποντικάκη είναι να κρατά τα σχολεία ανοικτά με κάθε τέχνασμα και όχι να κάνει τα κέφια της κάθε τρόικας και υποταγμένης κυβέρνησης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: