Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Αυτοσχέδιες γέφυρες για να πηγαίνουν στα σπίτια τους χρησιμοποιούν οι κάτοικοι της οδού Θεοχαράκη στην Κίσαμο! ...γράφουν τα Χανιώτικα Νέα!!! 
- Την επόμενη φορά, κ. δημοτικοί άρχοντες, να φτιάξετε πεζογέφυρες με ανάθεση .. γιατί οι αυτοσχέδιες δεν σας εξυπηρετούν μάλλον!!!
Το έργο της επέκτασης του βιολογικού είναι τεράστιο, δηλαδή 11 εκ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή δουλεύουν στο Καστέλι 4 εργολάβοι. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Προσπαθούμε ο Δήμος, ο Ο.Α.Κ. και οι εργολάβοι να μην δημιουργούμε προβλήματα στους πολίτες. Η μεγάλη καθυστέρηση όμως, οφείλεται  στην αρχαιολογία»..δήλωσε ο κ. Καστανοπουλάκης
-Μην φοβάστε κύριε Κώστα λίαν συντόμως θα την διαλύσει ο αρχηγός σας την υπηρεσία ..έτσι θα γίνονται τα έργα γρηγορότερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: